Leerlingen vertellen over zanglessen
in Amsterdam

Review

J. van Lennepstraat 151
1053 HW Amsterdam
Leerlingen vertellen

Beoordelingen zangles Zingze

Ik vind het fijn als mensen met plezier zangles bij mij gevolgd hebben en met een goed gevoel verder gaan. Heb je een leuke reactie voor mij stuur die naar info@zingze.nl dan plaats ik je reactie hier op deze website. 

Ilda is een hele goede zangpedagoge en een warme persoonlijkheid. Dankzij haar geduld en vasthoudendheid in combinatie met inventieve en grappige oefeningen heb ik geleerd mijn stem beter te gebruiken en is zingen weer leuk geworden. Ik ben blij dat ik haar heb gevonden.

Saskia Porcelijn

Ilda is een warme persoonlijkheid, die zeer vakkundig is als het op zingen aankomt en zeker ook op het gebied van lesgeven. Ze heeft oog, of eigenlijk oor, voor wat jij als persoon op dat moment nodig hebt om verder te komen.

Ik ben echt over een zangangst heengekomen en heb dankzij Ilda enorme stappen gezet. Ga altijd met plezier naar zangles en kom altijd vrolijker terug dan ik er heen ging. Twijfel je of het wat voor je is, dan zou ik gewoon een paar proeflessen nemen, dan merk je het vanzelf.

Nicoline Raatgever

Ik heb zeer veel geleerd van de zanglessen. Door de vele, duidelijke oefeningen heb ik m’n stem leren vormen. En ik heb een breder bereik en kennis van mijn stem kunnen ontwikkelen. Tijdens de lessen werd ik gepusht om gefocust de oefeningen en nummers te zingen, maar aan de andere kant had ik ook veel plezier tijdens de lessen. Ik heb een goede basis kunnen leggen in zang waar ik altijd profijt van zal hebben. Heel erg bedankt voor alles.

Bongi Breukers

Door Ilda’s vakkundige begeleiding heb ik mijn stem kunnen ontdekken en zelfs leren zingen!!!

Carolien van Dijk

Professional environment to practice singing at all levels. Ilda is a great musician and a beautiful singer with a lot of experience in her field and also has high advanced teaching skills. With her, you do not need to limit your training to a certain musical genre or any specific language. She can be a great help in many languages and styles.

Imra Dincer

I am an absolute beginner, and had the good fortune of taking singing lessons from Ilda, she is very good teacher, and makes it interesting for students to bring out their best.

Ignatius

Ik heb met veel plezier zangles gehad bij Ilda. Wat ik vooral heel fijn vond is dat ze een warme persoonlijkheid is en dat ik me snel op mijn gemak heb gevoeld. Ik vond zingen in het begin altijd beetje spannend, maar daar helpt Ilda je probleemloos doorheen. En dan wordt het alleen maar leuker en beter.

Stacey

Ik vond de zanglessen vanaf het begin tot aan het einde leerzaam geweest. Ilda is energetisch en motiverend als docent. Wat ik fijn vind is hoe zij mij leerde tot kalmte komen en op die manier overstappen naar : zingen op de klanken van haar piano.Dit lukte mij tijdens haar lessen heel makkelijk omdat ze een vriendelijke docent is met een geweldige inlevingsvermogen.

Samuel

Met veel plezier heb ik de cursus solfège bij Ilda gevolgd. Ik ben een absolute beginner en heb in korte tijd veel geleerd. Op speelse wijze notennamen, toonsoorten en intervallen leren benoemen en luisteren. Vooral het ervaringsgericht leren was een eyeopener voor mij!

Jelena

Ilda is een fantastische vrouw en een heel prettige persoonlijkheid om mee te werken. Ze helpt me door mijn persoonlijke blokkades om te zingen heen te komen, en heeft waanzinnig veel kennis van haar vak. Ze is warm, gepassioneerd, en vol humor, waardoor het bovenal gewoon heel leuk is! Arieke Kroes

Ilda Simonian vind ik een zeer goede zangjuf (pedagoge)en fijne persoonlijkheid. Zij motiveert je en blijft altijd goed geluimd, ook al maak je voor de zoveelste keer dezelfde “ notoire vergissing”. Ik heb veel van haar geleerd. Voor ik bij Ilda kwam durfde ik niet “voluit” te zingen en zong met een “iele” stem. Ilda leerde me “uit volle borst” te zingen (als ik m’n adem etc goed gebruik). Mijn vorige zangjuf kreeg mij niet zover. Ben blij dat ik haar heb gevonden.

Aletta StradmeiIjer

Wat een prettige persoonlijkheid om les van te krijgen. Met humor, veel deskundigheid en plezier heeft ze mij bewust gemaakt van mijn stem en houding. Het lijf te zien als instrument dat mijn stem ondersteunt en optimaliseert. Ilda durft ondersteunend te confronteren. Ondanks mijn schroom en faalangst weet ze me bij de les te houden. Met behoud ging ik naar de les, met een goed gevoel en weer een stapje verder, in de ontwikkeling van mijn stem, vertrok ik uit haar lessen. Dank je wel Ilda!

Yvonne Akker

Wat ik over de zanglessen kan zeggen: Voor mij was de zangles therapeutisch en Ilda is een goede therapeut. Met veel geduld en doorzettingsvermogen heeft zij mij toch zover gekregen dat ik weer de lol in het zingen terug kreeg, geen kraakje in mijn stem meer heb en nu weet hoe uit ‘volle borst’ mee te zingen.

Judith

Los van goede lerares zijn is ze ook erg informatief. Ze laat je erg bewust worden van je keel en lichaam, wat het met je doet wanneer je iets doet. Ze heeft een kas vol boeken en wat je reden ook is om zangles te nemen zij kan je er wel wat over vertellen. Een goede docent die kwaliteit levert. Ze pushed je echt naar je grenzen en ze helpt je over je drempels. Haal je die ene hoge noot niet? einde van de les haal je hem wel!..

Jaired

Zij biedt de lessen heel leuk aan en geeft concreet en direct feedback, zodat je echt vooruitgang maakt in je zangtechniek. Naast een goede zangdocente is ze ook een heel leuk en spontaan persoon.

Raquel

Ilda is een fantastische zanglerares! Ik kon nooit zingen en nu zit ik opeens op mijn 66ste in twee koren. Ze heeft mij door en weet heel goed met mijn weerstand om te gaan. Ilda, ik ben blij met je.

Peter

Wat is het ontzettend fijn om zangles van Ilda te mogen hebben!! Ik vond het in het begin heel spannend om alleen te gaan zingen. Ilda geeft je gelijk een heel prettig gevoel wat er zelfs voor heeft gezorgd dat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen op dit gebied en veel meer durf. Ook vind ik het zeer prettig dat ze rekening houdt met je eigen muzieksmaak en daar wat bij zoekt. Helaas ga ik binnenkort verhuizen en zal ik moeten stoppen met zangles. Wat ik echt heel erg jammer vind. Ik had nog graag vele lessen bij haar willen volgen. Ik raad iedereen die van zingen houdt aan om zangles bij Ilda te nemen. Ik ben erg positief en tevreden. Ik kan niks bedenken wat ik niet als prettig ervaren heb. Bedankt Ilda! Groetjes.

G.M

Ik heb een super leerzame les gehad van Ilda! Na 1 lied gezongen te hebben, wist  Ilda de kernpunten er uit te halen en weet ik waar mijn ontwikkelingspunten liggen!
Ilda is een warm & deskundig persoon met een fijne manier van lesgeven.

Ezgi Y.

Şarkı söylemeyi hep çok sevdim ben. Üniversite yıllarımda bir tiyatro oyunundaki önemli bir rol için kulak kontrolü yaparlarken birisi benim için “kulağı istikrarsız” demişti. Rolü aldım ama bu haksız yafta bende travma oluşturmuştu. İlda Simonian sayesinde sadece travmayı atlatmakla kalmayıp müthiş bir opera repartuvarı oluşturdum kendime. Schubert ‘ten Bizet’ ye, Antik Aryalardan Ermenice türkülere, birçok değerli mezzo soprano partisyonunu mutlulukla söylüyorum artık. Bunun yanında Verdi’nin popüler soprano ve tenor partilerini bile oturup transpoze ettiğim oluyor, sadece kendim için söyleyeyim diye. Ez cümle, İlda sadece iyi bir müzisyen değil, bunun yanında müthiş bir öğretmen de. Gönülden teşekkür ederim sevgili İlda Simonian!

S. Tanriover

Het heeft mij al een lange tijd gefascineerd hoe mijn dochter Bongi haar eigen weg weet te volgen. Zo heeft ze Ilda gevonden. Het bleek de juiste keuze voor het juiste moment. Bongi heeft keihard gewerkt en dat doe je niet alleen vanuit je eigen kracht, dat doe je ook om dat je daartoe gestimuleerd wordt. Ik heb 1 les mee mogen maken hoe liefdevol, geduldig en zeer gepassioneerd Ilda Bongi wist te stimuleren en haar grenzen liet verleggen. Een daadkrachtige lerares als Ilda is heeft Bongi meer vertrouwen gegeven echt in zichzelf te doen geloven, waardoor Bongi een stevig fundament heeft gekregen om verder te gaan in de bijzondere wereld van muziek. Met warme groet.

Modeste

Graag in Amsterdam actiefste zangstad in Amsterdam: Ook als onervaren zanger krijg je serieus zangles. Met kennis, humor en aandacht voor detail leert Ilda je je stem echt gebruiken..

Mariken

Mijn verjaardagskado was: 5 zanglessen. Ik heb Ilda uitgekozen en geen moment spijt gehad. Met passie geeft ze les! Ze leert je goed te kijken naar je totale houding en geeft je zelfvertrouwen. Ze ziet en hoort alles en corrigeert. Serieus én met humor. Er ging een wereld voor me open, ben erg tevreden met haar lessen. Ik hoop na de zomer weer wat lessen te kunnen volgen.

Margreet

Ilda is a great teacher and very good in her field. She plans the singing lessons according to the student and all this with a lot of fun. I took the lessons as absoluut beginner and within a few month I was surprised about what I was able to achieve with my voice, thanks to Ilda.

Kbuyuk

Ik wil je danken voor de aandacht die je me hebt gegeven en ik waardeer je medemenselijke houding als docente.

K.

Lestijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vrij:
11:00 - 21:00 uur
10:30 - 19:00 uur
10:30 - 21:00 uur
10:30 - 19:00 uur
11:30 - 19:00 uur

llda Simonian

Jacob van Lennepstraat 151

1053 HW Amsterdam

06 – 215 63 944

info@zingze.nl

Wilt u dat wij contact  opnemen?

Vul uw gegevens hier in en wij zullen uw bericht binnen 2 dagen beantwoorden.

Translate »
Share This