Leerlingen vertellen

Reviews

Jacob van Lennepstraat 151
1053 HW Amsterdam

Leerlingen vertellen over  zanglessen in Amsterdam

Ilda’s lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook nog eens erg leuk! Op vakkundige wijze – met veel humor en een duidelijke aanpak – heeft ze me uit mijn comfortzone getrokken en aan het zingen gekregen. Ik kan haar lessen aan iedereen aanraden. Zelfs als je nooit gedacht hebt, dat zingen iets voor jou zou kunnen zijn 🙂
Bart Veenstra

Ik heb, ondanks dat ik het allemaal heel spannend vond, erg veel geleerd in 5 zanglessen! Ik heb veel stapjes gemaakt, een breder bereik ontwikkeld, en enorme kennis van mijn stem opgedaan! Ilda is een hele warme & deskundige zanglerares en ik beveel haar van harte aan! Nogmaals hartelijk dank!
Elisabeth Dekker

Ik heb nu bijna 10 lessen gehad en merk al veel verschil in mijn stem! Ilda weet goed wat ze doet en de techniek die je leert is super waardevol. Zij is zelf gespecialiseerd in klassiek. Ik ben zelf into rock and jazz zang, maar ik vindt dat juist fijn want het brengt je uit je comfortzone en de techniek is heel goed toe te passen op mijn genres. Fijne sfeer ook, ik voelde mij al snel op me gemak om volle borst te zingen.
Dunken Maxwel

Zangles bij Ilda is een feestje! Ilda is erg professioneel en brengt de lessen met humor. Ondanks mijn zenuwen, wist ze mij helemaal op mijn gemak te stellen. Dankjewel Ilda!
Nadia Raijoul

Mijn hele leven heb ik al een passie gehad voor zingen. Helaas heb ik nooit de stap durven zetten om zangles te nemen, omdat ik erg onzeker was. Mijn vriend heeft me daarom een paar zanglessen cadeau gedaan bij Ilda.

Ilda is een onwijs warme vrouw. Zo zenuwachtig als ik bij Zingze naar binnenliep, zo zelfverzekerd en trots liep ik naar buiten. Ilda stelde me op mijn gemak. Ze wist precies hoe ze met mij moest omgaan, zodat ik alles en meer uit de lessen kon halen. Ik sta versteld van hoeveel kracht er in mijn stem zit, in mijn lichaam.

Dankzij de lessen van Ilda kan ik nu veel meer uit mijn stem halen, heb ik een betere techniek ontwikkeld en kan ik eindelijk met zelfverzekerdheid zingen.

Shavonda Kewaldar

Lieve lerares, streng doch rechtvaardig. Veel geleerd in mijn tijd bij Ilda. Een aanrader voor iedereen die meer met zijn stem wilt doen!
H. Hekelaar

Ik heb een super leuke proefles gehad van Ilda, ze heeft me goed geholpen bij specifieke wensen die ik had. Mooie locaties en Ilda is een hele lieve, grappige, professionele docent!
Esra Ghilane

Formidabele zangpedagoge. Lekkere thee trouwens ook!
Bert Breij

Ik heb veel geleerd op een bijzonder fijne manier. De lessen voelden warm, behulpzaam en vrolijk. Ik word blij als ik er aan terugdenk!
Yas Haan

Ilda is een hele goede zangpedagoge en een warme persoonlijkheid. Dankzij haar geduld en vasthoudendheid in combinatie met inventieve en grappige oefeningen heb ik geleerd mijn stem beter te gebruiken en is zingen weer leuk geworden. Ik ben blij dat ik haar heb gevonden.
Saskia Porcelijn

Dankzij Ilda haar warme persoonlijkheid en vakkundige aanpak flinke stappen kunnen maken in het gebruiken van mijn stem. Haar manier van doen en prachtig ingerichte plek maken haar een rijke toevoeging voor Amsterdam oud-west.

Jan Ruben Sigger

Leerzaam, motiverend en leuk. Met deze 3 woorden omschrijf ik de lessen van Ilda. Momenteel heb ik 4 lessen gehad en ik moet eerlijk zeggen dat ik veel bewuster over mijn stem geworden ben.

Halis Karakaya

Ilda is een warme persoonlijkheid, die zeer vakkundig is als het op zingen aankomt en zeker ook op het gebied van lesgeven. Ze heeft oog, of eigenlijk oor, voor wat jij als persoon op dat moment nodig hebt om verder te komen.

Ik ben echt over een zangangst heengekomen en heb dankzij Ilda enorme stappen gezet. Ga altijd met plezier naar zangles en kom altijd vrolijker terug dan ik er heen ging. Twijfel je of het wat voor je is, dan zou ik gewoon een paar proeflessen nemen, dan merk je het vanzelf.

Nicoline Raatgever

Door Ilda’s vakkundige begeleiding heb ik mijn stem kunnen ontdekken en zelfs leren zingen!!!
Carolien van Dijk

Op zoek naar zanglessen in amsterdam kwam ik vorig jaar uit bij Ilda. Ilda is niet mijn eerste zangdocente en zoals verwacht (het is net als bij een nieuwe tandarts, daar komen ook alle foutjes uit t verleden naar boven) moest ik een aantal dingen afleren. Als enthousiaste alt die houdt van t zingen van jazz en balads blijkt een klassieke mezzopartij voor mij niet te ver van huis. De oefeningen die Ilda me geeft, vergroot mijn zangpotentie en zorgt voor plezier. Voorlopig ben ik bij haar goed onder dak.
Gerda

Professional environment to practice singing at all levels. Ilda is a great musician and a beautiful singer with a lot of experience in her field and also has high advanced teaching skills. With her, you do not need to limit your training to a certain musical genre or any specific language. She can be a great help in many languages and styles.

Imra Dincer

I am an absolute beginner, and had the good fortune of taking singing lessons from Ilda, she is very good teacher, and makes it interesting for students to bring out their best.

Ignatius Stanislaus

Ik heb met veel plezier zangles gehad bij Ilda. Wat ik vooral heel fijn vond is dat ze een warme persoonlijkheid is en dat ik me snel op mijn gemak heb gevoeld. Ik vond zingen in het begin altijd beetje spannend, maar daar helpt Ilda je probleemloos doorheen. En dan wordt het alleen maar leuker en beter.
Stacey Graas

“Bij Ilda voelde ik me heel erg welkom. Elke les krijg je een theetje en je kunt ook lekker met haar kletsen 🙂 Haar methode is niet alleen gericht op technische kennis over je instrument maar ook op manieren waarop je het best kunt oefenen en jezelf mentaal kunt trainen. Dat vond ik heel prettig!”

Noa Douwes

Ik heb zeer veel geleerd van de zanglessen. Door de vele, duidelijke oefeningen heb ik m’n stem leren vormen. En ik heb een breder bereik en kennis van mijn stem kunnen ontwikkelen. Tijdens de lessen werd ik gepusht om gefocust de oefeningen en nummers te zingen, maar aan de andere kant had ik ook veel plezier tijdens de lessen. Ik heb een goede basis kunnen leggen in zang waar ik altijd profijt van zal hebben. Heel erg bedankt voor alles.
Bongi Breukers

Ilda is een hele goede zang lerares ik heb haar heel bewust gekozen na zoveel mensen gesproken en gezocht te hebben die haar goed kende en ja hoor ze hebben gelijk gekregen zij geeft les op een heel prettige manier zij geeft je zelfvertrouwen ze laat je vrij om te zingen hoe en wat en dan geeft ze pas aanwijzingen hoe je het beter kan. eigenlijk laat ze je met jezelf confronteren en dat is goed ze laat je gewoon thuis voelen met haar gezellige gastvrijheid met een heerlijke thee zodat je je helemaal laat gaan met je stem. Huis werk is wel een must daar is ze heel streng in en dat is wel nodig ook.
Oya Capelle

Ilda laat haar leerlingen hard werken, maar altijd met een lach. Ze is zeer vindingrijk en bedreven in het motiveren en stimuleren van haar leerlingen om grenzen te verleggen en de eigen stem te ontdekken. Elke les bij haar is een feest!
Arieke Kroes

Ilda Simonian vind ik een zeer goede zangjuf (pedagoge)en fijne persoonlijkheid. Zij motiveert je en blijft altijd goed geluimd, ook al maak je voor de zoveelste keer dezelfde “ notoire vergissing”. Ik heb veel van haar geleerd. Voor ik bij Ilda kwam durfde ik niet “voluit” te zingen en zong met een “iele” stem. Ilda leerde me “uit volle borst” te zingen (als ik m’n adem etc goed gebruik). Mijn vorige zangjuf kreeg mij niet zover. Ben blij dat ik haar heb gevonden.
Aletta StradmeiIjer

Wat ik over de zanglessen kan zeggen: Voor mij was de zangles therapeutisch en Ilda is een goede therapeut. Met veel geduld en doorzettingsvermogen heeft zij mij toch zover gekregen dat ik weer de lol in het zingen terug kreeg, geen kraakje in mijn stem meer heb en nu weet hoe uit ‘volle borst’ mee te zingen.
Judith Kiers

Los van goede lerares zijn is ze ook erg informatief. Ze laat je erg bewust worden van je keel en lichaam, wat het met je doet wanneer je iets doet. Ze heeft een kas vol boeken en wat je reden ook is om zangles te nemen zij kan je er wel wat over vertellen. Een goede docent die kwaliteit levert. Ze pushed je echt naar je grenzen en ze helpt je over je drempels. Haal je die ene hoge noot niet? einde van de les haal je hem wel!..
Jaired Defares

Zij biedt de lessen heel leuk aan en geeft concreet en direct feedback, zodat je echt vooruitgang maakt in je zangtechniek. Naast een goede zangdocente is ze ook een heel leuk en spontaan persoon.
Raquel Maria Geerman

Ilda is een fantastische zanglerares! Ik kon nooit zingen en nu zit ik opeens op mijn 66ste in twee koren. Ze heeft mij door en weet heel goed met mijn weerstand om te gaan. Ilda, ik ben blij met je.
Peter Verschoor

Wat is het ontzettend fijn om zangles van Ilda te mogen hebben!! Ik vond het in het begin heel spannend om alleen te gaan zingen. Ilda geeft je gelijk een heel prettig gevoel wat er zelfs voor heeft gezorgd dat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen op dit gebied en veel meer durf. Ook vind ik het zeer prettig dat ze rekening houdt met je eigen muzieksmaak en daar wat bij zoekt. Helaas ga ik binnenkort verhuizen en zal ik moeten stoppen met zangles. Wat ik echt heel erg jammer vind. Ik had nog graag vele lessen bij haar willen volgen. Ik raad iedereen die van zingen houdt aan om zangles bij Ilda te nemen. Ik ben erg positief en tevreden. Ik kan niks bedenken wat ik niet als prettig ervaren heb. Bedankt Ilda! Groetjes.
G.M

“Ok ok… neem nog een slokje thee en ga door” deze zin hoor ik vaak. Want ik heb pijn in mijn keel. Of slijm. Of ik ben gewoon spannen. Ilda is zo geduldig. Thuis doe ik geen oefeningen, en dit is wel te horen tijdens de lessen, maar Ilda wordt niet boos 😉 Zij is ook ontzettend vriendelijk. Er staat altijd een pot (kruiden)thee klaar, of lekkere koffie als je wil. Soms babbelen we te veel, en zij doet haar allerbeste om die verloren tijd in te halen. Met Ilda heb ik geleerd hoe breed mijn vocale bereik is. Na haar speciale oefeningen wordt zingen veel makkelijker. Zij heeft een rijke repertoire voor haar studenten, van antieke arias tot moderne musicals. Zij is ook open voor nieuwe stukken die ik af en toe meeneem. Het wordt nooit saai. Jij bent top, Ilda!

Zeynep Gunal

 

Ilda is een professionele zangdocente die van aanpakken houdt. Ik heb soms even een push nodig omdat ik in verzet ga nét voor het ‘groeimoment’ en dan haalt Ilda mij daar overheen. Zingen gaat ook om jezelf vinden en waarderen en niet alleen de juiste klanken maken. Daar is Ilda erg goed in 🙂  ik heb nu tien lessen gehad en voel me een stuk zekerder in mijzelf en mijn bereik! 
Natascha Petrovski

Ilda is een fantastische zanglerares! Ze stelt je op je gemak en met veel humor, positieve energie, en lekkere kruidenthee, geeft zij les. Ze haalt het beste uit je stem!

Brenda Spuij

Ik heb een zangles cadeau gedaan aan een vriendin. Het was heel makkelijk en snel om een afspraak bij Ilda te maken. Het was voor zowel mijn vriendin als ik de eerste keer bij een professional. En een pro is ze zeker!

We waren beide super nerveus maar niet voor lang want ze stelde ons al heel snel op ons gemak.
Ze is heel geduldig, serieus waar het moet maar tussendoor en daar omheen is ze warm en gezellig mens.
Ze heeft passie voor het vak en voor het lesgeven want hoewel de les niet voor mij was, nam Ilda de tijd om mij ook nog wat tips mee te geven.

Ik zou haar aan elke beginner aanraden!

Mercedez Vroom

Er is een wereld voor me open gegaan door de lessen bij Ilda!
Ze is professioneel, heel grappig en technisch goed onderlegd.
Door allerlei oefeningen en technieken heb ik geleerd wat zingen eigenlijk is.
Chantal

Ilda is heel kundig én maakt er altijd een gezellige les van, met veel humor en positieve energie. In een korte tijd heb ik geleerd mijn stem op de juiste manier te gebruiken. Ik werd telkens opnieuw gemotiveerd door te zetten totdat ik het verschil hoorde. Veel dank Ilda!
Cathleen Parsons

Ik vond de zanglessen vanaf het begin tot aan het einde leerzaam geweest. Ilda is energetisch en motiverend als docent. Wat ik fijn vind is hoe zij mij leerde tot kalmte komen en op die manier overstappen naar : zingen op de klanken van haar piano.Dit lukte mij tijdens haar lessen heel makkelijk omdat ze een vriendelijke docent is met een geweldige inlevingsvermogen.

Samuel Bronswinkel

Een hele kundige en fijne zanglerares! Absoluut een aanrader🙏
Aletta de Nes

Ik heb een super leerzame les gehad van Ilda! Na 1 lied gezongen te hebben, wist  Ilda de kernpunten er uit te halen en weet ik waar mijn ontwikkelingspunten liggen!
Ilda is een warm & deskundig persoon met een fijne manier van lesgeven.
Ezgi Yuksel

Wat een prettige persoonlijkheid om les van te krijgen. Met humor, veel deskundigheid en plezier heeft ze mij bewust gemaakt van mijn stem en houding. Het lijf te zien als instrument dat mijn stem ondersteunt en optimaliseert. Ilda durft ondersteunend te confronteren. Ondanks mijn schroom en faalangst weet ze me bij de les te houden. Met behoud ging ik naar de les, met een goed gevoel en weer een stapje verder, in de ontwikkeling van mijn stem, vertrok ik uit haar lessen. Dank je wel Ilda!
Yvonne Akker

Şarkı söylemeyi hep çok sevdim ben. Üniversite yıllarımda bir tiyatro oyunundaki önemli bir rol için kulak kontrolü yaparlarken birisi benim için “kulağı istikrarsız” demişti. Rolü aldım ama bu haksız yafta bende travma oluşturmuştu. İlda Simonian sayesinde sadece travmayı atlatmakla kalmayıp müthiş bir opera repartuvarı oluşturdum kendime. Schubert ’ten Bizet’ ye, Antik Aryalardan Ermenice türkülere, birçok değerli mezzo soprano partisyonunu mutlulukla söylüyorum artık. Bunun yanında Verdi’nin popüler soprano ve tenor partilerini bile oturup transpoze ettiğim oluyor, sadece kendim için söyleyeyim diye. Ez cümle, İlda sadece iyi bir müzisyen değil, bunun yanında müthiş bir öğretmen de. Gönülden teşekkür ederim sevgili İlda Simonian!
S. Tanriover

Het heeft mij al een lange tijd gefascineerd hoe mijn dochter Bongi haar eigen weg weet te volgen. Zo heeft ze Ilda gevonden. Het bleek de juiste keuze voor het juiste moment. Bongi heeft keihard gewerkt en dat doe je niet alleen vanuit je eigen kracht, dat doe je ook om dat je daartoe gestimuleerd wordt. Ik heb 1 les mee mogen maken hoe liefdevol, geduldig en zeer gepassioneerd Ilda Bongi wist te stimuleren en haar grenzen liet verleggen. Een daadkrachtige lerares als Ilda is heeft Bongi meer vertrouwen gegeven echt in zichzelf te doen geloven, waardoor Bongi een stevig fundament heeft gekregen om verder te gaan in de bijzondere wereld van muziek. Met warme groet.
Modeste Breukers

Graag in Amsterdam actiefste zangstad in Amsterdam: Ook als onervaren zanger krijg je serieus zangles. Met kennis, humor en aandacht voor detail leert Ilda je je stem echt gebruiken..
Mariken Tetteroo

Ilda houdt goed bij wat je stem en keel nodig heeft zowel dmv thee als oefening om de kwaliteit en functioneren te verhogen. ik heb een schrift waarin ik haar kundige aanwijzingen verzamel. Zij let goed op je hele lichaamshouding ,ademhaling, mondmotoriek, en ik wist niet dat je dmv tongstand en beweging ook klanken kunt maken/vormen. Zij houdt je bij de les met humor en wisselt het af met persoonlijke verhalen en richt zich op je persoonlijk. Zij houdt rekening met je muzikale voorkeuren. Zij is niet kinderachtig en daagt je ook uit met serieuze muziekstukken.

Stephan Eshuis

Mijn verjaardagskado was: 5 zanglessen. Ik heb Ilda uitgekozen en geen moment spijt gehad. Met passie geeft ze les! Ze leert je goed te kijken naar je totale houding en geeft je zelfvertrouwen. Ze ziet en hoort alles en corrigeert. Serieus én met humor. Er ging een wereld voor me open, ben erg tevreden met haar lessen. Ik hoop na de zomer weer wat lessen te kunnen volgen.
Margreet Smitka

Ilda is a great teacher and very good in her field. She plans the singing lessons according to the student and all this with a lot of fun. I took the lessons as absoluut beginner and within a few month I was surprised about what I was able to achieve with my voice, thanks to Ilda.
K.Buyuk

Ilda is een fantastische vrouw en een heel prettige persoonlijkheid om mee te werken. Ze helpt me door mijn persoonlijke blokkades om te zingen heen te komen, en heeft waanzinnig veel kennis van haar vak. Ze is warm, gepassioneerd, en vol humor, waardoor het bovenal gewoon heel leuk is!

A. de Witt

I am an absolute beginner, and had the good fortune of taking singing lessons from Ilda, she is very good teacher, and makes it interesting for students to bring out their best.

Asha

Ik wil je danken voor de aandacht die je me hebt gegeven en ik waardeer je medemenselijke houding als docente.
K.

Wat een cadeau om les te krijgen van Ilda. Met humor en hier en daar een strenge noot geniet ik van haar lessen. Ik leer eindelijk zingen. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

Maartje van den Brand

Hola a todos, para mi fue una bendición conocer a la profesora y vocal coach ilda symonian ya que había estado con muchos profesores y nadie había podido enseñarme lo que es el canto, hasta que la conocí y con su disciplina aprendí a cantar y muchas cosas sobre música que no sabía, ella es muy estricta cosa que me gusta mucho porque soy mitad rusa, y ispana así que me gusto su método y disciplina para con mi progreso ahora puedo cantar todas las canciones que antes no podía hacerlo estoy muy feliz con el resultado, si tu quieres aprender a cantar y ser el mejor cantante tu mejor opción es ilda symonian ❤️

Martinna Avellam

Ik heb 1 les cadeau gekregen van mijn vriendin en het was geweldig. De docent is een warm persoon die weet wat ze doet en op een fijne manier professioneel is. Ze adapt snel haar les style aan de persoon die de les ontvangt, als ze bijv. ziet dat 1 manier niet bij je past probeert ze het op een andere manier uit te leggen en dat vind ik heel fijn. Ik hoop in de toekomst hier meer lessen te volgen !!!

Nahid f

Wat een lieve en gezellige vrouw, met veel kennis, kunde en geduld. Zangles bij Ilda betekent werken in een ontspannen sfeer. Ze denkt mee met wat past jou, qua stemgebruik, maar ook als het gaat om wat jij met je zangles wilt doen, bijv wat voor soort koor bij je past. Van harte aanbevolen!

Gerbrand Molenaar

Ilda’s lessen zijn speels én degelijk. Ik ben heel blij dat ik haar lessen heb gevolgd!

Babette Gores

 
Ilda is duidelijk een expert in zingen en zangles geven, maar ook nog eens heel gezellig en super in het creëren van een ontspannen sfeer. Als je het spannend vind om voor iemand te zingen, zorgt Ilda ervoor dat je op je gemak raakt.
Martino Bambino

Lestijden

Maandag 13:30 - 20:00 uur
Woensdag 10:00 - 20:00 uur
Donderdag 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag 10:00 - 13:30 uur
  • Afspraken kunnen tot uiterlijk 2 werkdagen van tevoren worden gewijzigd.
  • Leskaarten: vier en tien rittenkaarten zijn 4 maanden geldig. 

Indien u geen corona gerelateerde klachten heeft gaat uw afspraak door. (Mocht u twijfelen over uw klachten, neemt u dan telefonisch contact met mij  op.)

llda Simonian

Jacob van Lennepstraat 151

1053 HW Amsterdam

M 06 -215 63 944

E  info@zingze.nl

Wilt u dat wij contact  opnemen?

Vul uw gegevens hier in en wij zullen uw bericht binnen 2 dagen beantwoorden.

Translate »
× een korte vraag?