Ilda Simonian

Ilda is echt één met de muziek. Ik vond haar een openbaring.

Ze heeft een heel eigen stijl die mij zeer aanspreekt, omdat zij de muziek zo op een heel eigen manier bezield en spiritueel vertolkt.

Armeense muziek heeft ook een heel volks genre, naast de liturgische liederen. Daar heb je weer een heel andere techniek voor nodig.

Ik heb nog nooit iemand met zo een passie zien optreden.Zoals zij de spanning weet op te bouwen en weet over te brengen op het publiek, vond ik heel spannend om te ervaren.

website:simonian.nl

 


broekmans en poppel

Broekmans & Van Poppel

Grootste muziekuitgeverij van Nederland. Als u op zoek bent naar een goed boek met methodes voor je instrument, of naar bladmuziek voor de liedjes die u wilt leren, dan bent u bij hen aan het juiste adres.

 website:broekmans&vanpoppel

 

 


Komitas

Komitas is een centraal belangrijke vertegenwoordiger van de Armeense muzikale kunst, een van de meest vooraanstaande figuren.
Zijn werk omvatte een verscheidenheid aan activiteiten: hij was een componist, etnograaf, folklorist, musicoloog,
Komitas is a centrally important representative of Armenian musical art, one of its most distinguished figures. His work included a variety of activities: he was a composer, ethnographer, folklorist, musicologist.

website: Komitas

 


Mensendieck Centrum Amsterdammensendieck centrum amsterdam

Door Oefentherapie Mensendieck , kun je meer inzicht krijgen in het ontstaan van je klachten en hoe je die kan verminderen, voorkomen en/of mee leren omgaan.
De oefentherapie Mensendieck behandelingen zijn gericht op je dagelijkse activiteiten: werk, sport, hobby, huishouden.

 


website: mensendieckcentrum